Rüyada kocadan boşanmak

Rüyada kocadan boşanmak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, hak yolunu tutacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocadan boşanmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz karlara veya attığınız imzalara sadık kalmalısınız.

Rüyada kocadan boşanmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocadan boşandığını görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Rüyada kocadan boşanmak istemek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine işarettir.

Rüyada kocadan ayrıldığını görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada eski kocadan para almak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına delalettir.

Rüyada kocadan para istemek arzularının yerine geleceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocadan kağıt para almak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada kocadan para almak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments