Rüyada kızmak bağırmak

Rüyada kızmak bağırmak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, bereket ve huzur geleceğine, komşularla ters düşüleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızmak bağırmak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunları yüzünden ilgilenmeniz gereken şeylere fazla konsantre olamamanız olasıdır.

Rüyada anneye bağırmak kızmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birine kızmak bağırmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağırmak kızmak ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine kızmak bağırmak kötü yollara gireceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret eder.

Rüyada kızmak bağırmak kıskanılacak projelere imza atılacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine bağırmak kızmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye bağırmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada şeytana bağırmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments