Rüyada kısa ince yılan görmek

Rüyada kısa ince yılan görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa ince yılan gördüyseniz:

  • Kendinize güvenin, yakında gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz.

Rüyada kısa ince yılan görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ince kısa yılan görmek haneden birinin ayrılacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada yeşil ince yılan görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Rüyada uzun ince yılan görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek sırların ortaya çıkmasına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada uzun ve ince yılan görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı ince yılan görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ince beyaz yılan görmek huzurlu günler görüleceğine, kalbini kıracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments