Rüyada kırmızı boncuk görmek

Rüyada kırmızı boncuk görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı boncuk gördüyseniz:

  • Farklı işleri araştırabilirsiniz ya da evden yapabileceğiniz işler aklınıza gelebilir.

Rüyada kırmızı boncuk görmek daha bir sevileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı boncuklu kolye görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada boncuktan takılar görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada lacivert boncuk görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, kazanç kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada tahta boncuk görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, dertlerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada cam nazar boncuğu görmek işlerinde verimin artacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli boncuk görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments