Rüyada kirli beyaz elbise giymek

Rüyada kirli beyaz elbise giymek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, maddi anlamda zarar edeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına işaret eder.

Rüyada kirli beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada kirli beyaz elbise giymek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirmizi elbise giydiğini görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kirmizi nişan elbisesi giymek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirmizi elbisesi giymek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz elbisenin kirlendiğini görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada kirli beyaz gelinlik giymek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulur.

Rüyada beyaz boydan elbise giymek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek uzun bir hayat yaşayacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments