Rüyada kiraz ve çilek görmek

Rüyada kiraz ve çilek görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, adının fesada karışacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada kiraz ve çilek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Rüyada kiraz ve çilek görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada çilek kiraz görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada çilek ve kiraz görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine inanılır.

Rüyada çilek ve kiraz yemek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çilekli puding görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, ters giden olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çilek yemek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada dalında çilek görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilekli tatlı görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments