Rüyada kiraz ağacında kiraz görmek

Rüyada kiraz ağacında kiraz görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Rüyada kiraz ağacında kiraz gördüyseniz:

  • Ailevi konulardaki hassasiyetiniz işinizi zorlaştırıyor.

Rüyada ağaçtan kiraz toplayıp yemek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kiraz ağacına çıktığını görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta kiraz yemek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kiraz ağacına çıkmak çok rahat bir şekilde çalışacağına, büyük savaşların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağacında kiraz görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kiraz ağacı ve kiraz görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta kırmızı kiraz görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kiraz yediğini görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments