Rüyada göğsünün kıllarını kesmek

Rüyada göğsünün kıllarını kesmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hastalanacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, birikim yapılacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünün kıllarını kesmek gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Rüyada göğsünün kıllarını kesmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Rüyada kendi göğsünü kesmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden kıl yolmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada göğsünden kıl çıktığını görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada göğsü kıllı erkek görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Rüyada kadın göğsünde kıl görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kıllı kadın göğsü görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine delalet eder.

Rüyada göğsünde kıl olduğunu görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments