Rüyada kilisede yıkanmak

Rüyada kilisede yıkanmak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kısmetinin hep açık olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalettir.

Rüyada kilisede yıkanmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık olumlu değişikliklere uğrayabilir.

Rüyada kilisede mum yakmak hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, gönül sızılarının dineceğine yorulur.

Rüyada kilise papaz görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kilise ve papaz görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada cami kilise görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada uzaktan kilise görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kilisede evlenmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kilisede mum dikmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kilisede ibadet etmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments