Rüyada kepçeyle ev yıkmak

Rüyada kepçeyle ev yıkmak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kepçeyle ev yıkmak gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Rüyada kepçeyle ev yıkmak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dozerle ev yıkmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev duvarını yıkmak çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine delalettir.

Rüyada evleri yıkmak ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada ev yıkmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada balyozla ev yıkmak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada ev yapıp yıkmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına işaret eder.

Rüyada eski evi yıkmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments