Rüyada kendinin delirdiğini görmek

Rüyada kendinin delirdiğini görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendinin delirdiğini gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada oğlunun delirdiğini görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada annesini delirdiğini görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, makamının ve ününün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin delirdiğini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, zengin için yoksulluğa delalettir.

Rüyada kocanın delirdiğini görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı birinin delirdiğini görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının delirdiğini görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin delirdiğini görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun delirdiğini görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments