Rüyada kendini ünlü görmek

Rüyada kendini ünlü görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini ünlü gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Rüyada ünlü birinden kağıt para almak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ünlü birine aşık olmak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, sağlıklı bir kişi olmaya yorulur.

Rüyada ünlü bir işadamını görmek güzel günlerin kapıda olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü kişiyle konuşmak her şeyin yenileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ünlü olduğunu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin elbisesini giymek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ünlü hamile görmek rahatının bozulacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına alamet eder.

Rüyada öldü ünü görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments