Rüyada kendini koyun görmek

Rüyada kendini koyun görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hayırlı işe, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, en yukarılara çıkacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işarettir.

Rüyada kendini koyun gördüyseniz:

  • Herkesin biraz motivasyona ihtiyacı vardır.

Rüyada çift başlı koyun görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, küslükleri gidereceğine işarettir.

Rüyada koyuna ot vermek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına delalettir.

Rüyada koyun çobanlığı yapmak en yüksek makamlara oturacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun almaya gitmek işinde itibar edineceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalettir.

Rüyada koyun sütü sağmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada başı olmayan koyun görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, işlerin kapanacağına inanılır.

Rüyada boyalı koyun görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun gibi melemek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments