Rüyada arkadaşının pişman olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının pişman olduğunu görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının pişman olduğunu gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Rüyada arkadaşının pişman olduğunu görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişman olup ağlamak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına inanılır.

Rüyada birinin pişmanlığını görmek işi ile gündeme geleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinizin pişman olduğunu görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evlenmekten pişman olmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmanlıktan ağlamak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişman birini görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına alamet eder.

Rüyada birini pişman görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments