Rüyada kendini diri diri gömmek

Rüyada kendini diri diri gömmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, bir konuda destek alacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini diri diri gömmek gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada diri bebek gömmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada diri diri insan gömmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği diri diri gömmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada ölüyü diri gömmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına delalettir.

Rüyada diri adam gömmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kardeşini diri diri gömmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işarettir.

Rüyada diri insan gömmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, kazancını katbekat arttıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments