Rüyada kendini çok mutlu görmek

Rüyada kendini çok mutlu görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini çok mutlu gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada evli ve mutlu olmak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle mutlu olmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle kendini mutlu görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işarettir.

Rüyada babayı mutlu görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulur.

Rüyada bir erkekle mutlu olmak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mutlu bir evlilik görmek ona yardımcı olacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada mutlu bir evlilik yaptığını görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi mutlu etmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, işinde de hep başarılı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments