Rüyada adem aleyhisselamı görmek

Rüyada adem aleyhisselamı görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada adem aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışında olmalısınız.

Rüyada adem aleyhisselamı görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hazreti ademi görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, çok daha mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada ibrahim aleyhisselamı görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine işarettir.

Rüyada hızır aleyhisselamı konuşmak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, şansının açılacağına yorulur.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, günah ve suç işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada israfil aleyhisselamı görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada hızır aleyhisselamı görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments