Rüyada kendine beddua etmek

Rüyada kendine beddua etmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, başarılı adımlar atılacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kendine beddua etmek gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Rüyada birinin bedduasını almak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye beddua etmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına inanılır.

Rüyada anne bedduası almak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada kardeşine beddua etmek parasının ve canın güvende olacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasına beddua etmek koltuğunun da yükseleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına rivayet eder.

Rüyada kocaya beddua etmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada zalime beddua etmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, işini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kendine beddua etmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments