Rüyada kendi uyuduğunu görmek

Rüyada kendi uyuduğunu görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret eder.

Rüyada kendi uyuduğunu gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Rüyada cuma namazında uyumak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada masa üstünde uyumak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta uyumak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Rüyada bebeğin kucağında uyuduğunu görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada aslanla uyumak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada ölü yanında uyumak sıkıntılarına ortak olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine inanılır.

Rüyada çocuğun uyuduğunu görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments