Rüyada kendi sakalını tıraş etmek

Rüyada kendi sakalını tıraş etmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sosyal konumunun değişeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, hanesinin bollukla dolacağına, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi sakalını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken bazı işler ya da atılması gereken adımlar konusunda fikirleriniz varsa, paylaşmalısınız.

Rüyada kendi sakalını tıraş etmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini sakal tıraşı yapmak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada sakal tıraşı olanı görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine inanılır.

Rüyada kendini sakal tıraşı olmak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının sakalını tıraş etmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sakalını tıraş etmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada saç sakal tıraşı olmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments