Rüyada kendi saçının uzun olduğunu görmek

Rüyada kendi saçının uzun olduğunu görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok zengin olacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, güzel günlerin kapıda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçının uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da talepleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada uzun saçlı adam görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının saçını uzun görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işarettir.

Rüyada birinin saçlarını uzun görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada erkekte uzun saç görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada saçları uzun görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işarettir.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını uzun ve güzel görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments