Rüyada kendi pisliğini eline almak

Rüyada kendi pisliğini eline almak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet eder.

Rüyada kendi pisliğini eline almak gördüyseniz:

  • Hiç şüphesiz yardım etmekten hoşlanan bir yapınız var.

Rüyada kendi pisliğini eline almak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada elini pisliğe sokmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Rüyada insan pisliğini eline almak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde insan pisliği görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini pisliğe sürmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının pisliğini görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada pislikleri temizlemek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pislikle görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments