Rüyada kendi ölüm haberini almak

Rüyada kendi ölüm haberini almak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kendi ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada babasının ölüm haberini almak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin birinin ölüm haberini almak ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada annenin ölüm haberi almak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, dinde olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun ölüm haberini almak adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı birinin ölüm haberini almak büyük tartışmaların sonlanacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölüm haberi vermek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm haberi aldığını görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının ölüm haberini almak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments