Rüyada kendi öldüğünü duymak

Rüyada kendi öldüğünü duymak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almanızı ya da hayatı dolu dolu yaşamanızı sağlayabilecek çok sayıda fikre sahip olabilirsiniz.

Rüyada kocasını öldüğünü duymak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşimin öldüğünü duymak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada bebek öldüğünü duymak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir akrabasının öldüğünü duymak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğinin öldüğünü duymak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü duymak kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada abisini öldüğünü duymak kısmetinin bollaşacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada erkeğin öldüğünü duymak bir koyduğu işten üç alacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments