Rüyada kendi kendini bıçaklamak

Rüyada kendi kendini bıçaklamak hayata karşı bakışının değişeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kendini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Rüyada kalbinden bıçaklamak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzenini bıçaklamak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kocayı bıçaklamak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi kendini bıçakladığını görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, hayırlı işe tabir olunur.

Rüyada birilerini bıçaklamak sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada yakınını bıçaklamak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı bıçaklamak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne bıçaklamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, çok güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments