Rüyada kendi göğsünde süt görmek

Rüyada kendi göğsünde süt görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kendi göğsünde süt gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada başkasının göğsünden süt geldiğini görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek alım gücünü yitireceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret eder.

Rüyada göğsünden süt vermek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi göğsünden süt sağdığını görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalettir.

Rüyada göğsünden süt geldiğini görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kendi göğsünden süt sağmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek hayalkırıklığı yaşayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden süt emmek öz güven kazanacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments