Rüyada kendi doğum gününü görmek

Rüyada kendi doğum gününü görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kendi doğum gününü gördüyseniz:

  • Talepleriniz konusunda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada sevdiğinin doğum gününü görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğum gününü görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin doğum gününü kutlamak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün doğum gününü kutlamak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin doğum gününü kutlamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada doğum gününü kutlamak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına alamet eder.

Rüyada birinin doğum günü olduğunu görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğum günü yaptığını görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments