Rüyada kendi dişlerini çürük görmek

Rüyada kendi dişlerini çürük görmek yüküne ortak olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi dişlerini çürük gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Rüyada dişte çürük görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada çürük diş almak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına işaret eder.

Rüyada çürük diş çektiğini görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada çürük dişlerin döküldüğünü görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada diş çürük görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dişleri çürük bebek görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük diş dökülmesi görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada çürük diş aldırmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments