Rüyada kendi çocuğunun doğduğunu görmek

Rüyada kendi çocuğunun doğduğunu görmek kendisini korumaya alacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi çocuğunun doğduğunu gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı bilmiyorsanız acil veya düşüncesiz kararlar almamalısınız.

Rüyada çocuğun dişli doğduğunu görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun doğduğunu görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, herkesin yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğun doğduğunu görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun doğduğunu görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun erken doğduğunu görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalettir.

Rüyada kendi çocuğunun doğduğunu görmek şansın önünün kesileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun doğduğunu görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni kardeş doğduğunu görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments