Rüyada kendi cenaze namazını kılmak

Rüyada kendi cenaze namazını kılmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, insanların hayır dualarının alınacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kendi cenaze namazını kılmak gördüyseniz:

  • Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

Rüyada tek başına cenaze namazı kılmak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada camide cenaze namazı kılmak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada cenaze namaz kılmak özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin cenaze namazını kılmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, dini inançların güçleneceğine yorulur.

Rüyada kadının cenaze namazı kılmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işarettir.

Rüyada cenaze namazı kıldırdığını görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi cenaze namazını kılmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments