Rüyada kefene bebek görmek

Rüyada kefene bebek görmek şeytana uyacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına inanılır.

Rüyada kefene bebek gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Rüyada bebek kefeni görmek tabiri caizse can bulacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği kefende görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kefene bebek görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işarettir.

Rüyada kefenli bebek görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kefende bebek görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefen içinde bebek görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments