Rüyada kediyle uyumak

Rüyada kediyle uyumak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, huzurlu hissedileceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle uyumak gördüyseniz:

  • Ticari işlerinizi veya yaratıcı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz, harekete geçmeden önce iki kere düşünün.

Rüyada kediyle uyumak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kedinin uyuduğunu görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine işarettir.

Rüyada yabancı bir erkekle uyumak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada toprağın üstünde uyumak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine işarettir.

Rüyada birinin gögsünde uyumak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada betonda uyumak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle uyumak daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle sarılarak uyumak heyecan ve hareketlilik geleceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments