Rüyada kediyi yavrularken görmek

Rüyada kediyi yavrularken görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karanlığın biteceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi yavrularken gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada yavru kedi tutmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu görmek canını ve malını garanti altına alacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada hasta kedi yavrusu görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kedi ve yavrusu görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada kedi yavrusu yemek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet eder.

Rüyada tüysüz kedi yavrusu görmek kazancın yetmez olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yavrusunu emziren kedi görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments