Rüyada kediyi poşete koymak

Rüyada kediyi poşete koymak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, haneye nifak gireceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi poşete koymak gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kediyi poşete koymak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet eder.

Rüyada poşete toprak koymak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, talihin yüze güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı poşete koymak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına inanılır.

Rüyada poşete balık koymak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada poşete ekmek koymak maddi güç elde edeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına alamet eder.

Rüyada ekmeği poşete koymak sonucun kendisi için çok iyi olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulur.

Rüyada poşete koymak yakında işlerinin aksayacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kafese koymak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments