Rüyada kediyi doğurtmak

Rüyada kediyi doğurtmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, bilgilerle donanacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kediyi doğurtmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara tamam demeden önce araştırmacı olmalısınız.

Rüyada kedi doğurtmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada birinin kedi doğurduğunu görmek harcama gücünün artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Rüyada kediyi doğururken görmek birlikte bazı işler yapılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kedi doğuran kadın görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada kedi doğurmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulur.

Rüyada doğurmuş kedi görmek onun zamanını çalacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kedi doğurmak yüksek mevkilere getirileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine inanılır.

Rüyada kedinin doğurmasını görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments