Rüyada kedinin pislediğini görmek

Rüyada kedinin pislediğini görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine yorulur.

Rüyada kedinin pislediğini gördüyseniz:

  • Keşifler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, ilerleme büyüme, daha verimli ürünler alma gibi başlıklarda gelişmeler var.

Rüyada kedi pislediğini görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, içebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin pislediğini görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, önemli sorumluluklar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvaleti pislemek sevgi ve hürmet göreceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına tabir olunur.

Rüyada altına pislediğini görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine yorulur.

Rüyada altını pislediğini görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada camiye pislemek kötü bir duruma düşüleceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada yatağına pislemek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments