Rüyada kedi yavruları görmek

Rüyada kedi yavruları görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, doğru olanı seçeceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavruları gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Rüyada yeni doğan kedi yavrusu görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına inanılır.

Rüyada hasta yavru kedi görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu dövmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada minik kedi yavrusu görmek kulluk derecesinin artmasına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kedi öldüğünü görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine yorulur.

Rüyada yavru kediyle konuşmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu ezmek emeklerinin karşılığını göreceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine işarettir.

Rüyada konuşan yavru kedi görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, onlara doyasıya sarılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments