Rüyada kedi yavrulaması görmek

Rüyada kedi yavrulaması görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yavrulaması gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler hayata farklı açılardan bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada kedi yavrusu yemek yardımın alınacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne kedi ve yavrularını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yavru gri kedi görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru kediye yardım etmek bir sebeple işsiz kalınacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına işarettir.

Rüyada kedinin yavrulamasını görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedileri beslemek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kediye süt vermek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada renkli kedi yavrusu görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments