Rüyada kedi kanı görmek

Rüyada kedi kanı görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kanı gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kedinin kanını görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi kanı görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kedi kanı içmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işarettir.

Rüyada pembe adet kanı görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerdeki kanı yıkamak sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kardeş kanı görmek kötülüklerden uzak kalacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işarettir.

Rüyada ölü kanı görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet eder.

Rüyada adet kanını temizlemek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments