Rüyada kayıs yemek

Rüyada kayıs yemek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına yorulur.

Rüyada kayıs yemek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumalı, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada ocakta kaynayan yemek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada kaynamış darı yemek moralin ve keyfin yerine geleceğine, ekmeğin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaynamış mısır yemek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kaynatılmış buğday yemek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaynayan yemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaynayan yemek görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, özlemlerini bitireceğine rivayet eder.

Rüyada yemek kaynatmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada kayıs yemek aradaki buzların eritileceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments