Rüyada kayıp mezar aramak

Rüyada kayıp mezar aramak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, mülk sahibi olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, malının artacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine delalettir.

Rüyada kayıp mezar aramak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınız faydaları yerine dezavantajlarını ortaya koyuyor olabilir.

Rüyada kayıp mezar aramak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına rivayet eder.

Rüyada kayıp birini aramak işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, dostlardan zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada kayıp kişi aramak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kayıp eşya aramak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine yorulur.

Rüyada kayıp ayakkabı aramak mesleğindeki verimliliğinin artacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine delalettir.

Rüyada kayıp bir şey aramak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada kayıp bir şeyi aramak rütbenin yükseleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada kayıp insan aramak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments