Rüyada kayalıklarda oturmak

Rüyada kayalıklarda oturmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, gülen gözlerin ışığının söneceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işarettir.

Rüyada kayalıklarda oturmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız.

Rüyada kaya üzerinde oturmak şansının her zaman yaver gideceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaya üstünde oturmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada kayada oturmak çok zarar göreceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayaya oturmak maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Rüyada kayalıklarda oturmak yetki ve söz sahibi olacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalıkta oturmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada kayaya çarpmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments