Rüyada kavga etmeye çalışmak

Rüyada kavga etmeye çalışmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, iş öğreneceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada kavga etmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Hayatsal dersler çıkarabileceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz.

Rüyada kavga etmeye çalışmak yetki ve söz sahibi olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada ikna etmeye çalışmak yüksek mevkilere getirileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına işarettir.

Rüyada birine yardım etmeye çalışmak kazançlı işler yapacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada dua etmeye çalışmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini ikna etmeye çalışmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına alamet eder.

Rüyada telefon etmeye çalışmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, alım gücünü yitireceğine işaret eder.

Rüyada yardım etmeye çalışmak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kavga ettiğini görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments