Rüyada kaşlarının çoğaldığını görmek

Rüyada kaşlarının çoğaldığını görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet eder.

Rüyada kaşlarının çoğaldığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kaşlarının çoğaldığını görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, kendisini korumaya alacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağının çoğaldığını görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada saçının çoğaldığını görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, önemli atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada saçların çoğaldığını görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına yorulur.

Rüyada parmaklarının çoğaldığını görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kendisiyle de gururlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarının çoğaldığını görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada el parmaklarının çoğaldığını görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine yorulur.

Rüyada balığın çoğaldığını görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments