Rüyada karşılıklı yüzük takmak

Rüyada karşılıklı yüzük takmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işarettir.

Rüyada karşılıklı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Rüyada karşılıklı yüzük takmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kızı görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada karşılıksız sevdiği erkeği görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada karşılıklı konuşmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine inanılır.

Rüyada karşılıksız sevdiğin erkeği görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına işarettir.

Rüyada karşılıklı silah sıkmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments