Rüyada karnının morardığını görmek

Rüyada karnının morardığını görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, korkularını yeneceğine, onlara çok bağlı olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada karnının morardığını gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Rüyada karnının morardığını görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağın morardığını görmek rızık eksikliği yaşayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalettir.

Rüyada elinin morardığını görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun morardığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada vücudu morarmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada bacağı morarmak çok büyük başarı kazanacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına işaret eder.

Rüyada vücudunun morardığını görmek insanların yolunu aydınlatacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments