Rüyada karnın delik olduğunu görmek

Rüyada karnın delik olduğunu görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ayıplanacağına, yokluğun biteceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada karnın delik olduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada karnında delik görmek arzularına kavuşacağına, maddi olarak zarar edeceğine yorulur.

Rüyada karnını delik görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, rahat bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnının delik olduğunu görmek etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada karnın delik olduğunu görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine delalettir.

Rüyada delik pantolon giymek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda delik görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada çorapları delik görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalettir.

Rüyada makat deliği görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments