Rüyada karlı merdiven çıkmak

Rüyada karlı merdiven çıkmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Rüyada karlı merdivenden çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı merdiven çıkmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivende kar görmek hem de zengin biri olacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet eder.

Rüyada karlı merdiven görmek boş yere korku duyulacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada karlı merdiven inmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, rahat erileceğine delalet eder.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada cami merdiveni çıkmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments