Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek zor ve stresli günler geçireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sıkıntılarının artacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak veya uzun vadeli amaçlar için çalışmak konusu gözünüzde büyüyor olabilir.

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek kariyer edineceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada karısıyla tekrar evlenmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısının başkasıyla evlendiğini görmek kendisini korumaya alacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi karısıyla evlenmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısının evlendiğini görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını evlendiğini görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada karısıyla evlendiğini görmek içini açmaya karar vereceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments