Rüyada karısının kucağında bebek görmek

Rüyada karısının kucağında bebek görmek malının artmasını sağlayacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, güvenini sarsacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının kucağında bebek gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşük, fiziki bitkinlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada karısının kucağında bebek görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, çok hayırlı şeylere inanılır.

Rüyada karısının erkek bebek doğurduğunu görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada karısının bebek emzirdiğini görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada erkek bebeği kucağına almak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulur.

Rüyada kucağında bebek taşımak belli bir kazanç elde edileceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Rüyada kucağında bebekle yürümek hayal kırıklığı yaşayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kucağında kundakta bebek görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bunun için sabırsızlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments